Reparatie

Is je tuinmachine kapot? Jos Somers repareert zowel tuinmachines van de merken die hij verkoopt als tuinmachines van andere merken. Om de reparaties en onderhoudsbeurten goed uit te kunnen voeren heeft Jos Somers een goed uitgeruste werkplaats. Bij Jos Somers zijn je tuinmachines dus in goede handen. Daarnaast geeft hij je graag deskundig advies over het gebruik van je tuinmachine.

Wanneer je machine gerepareerd wordt in de werkplaats van Jos Somers Tuinmachines, bestaat de mogelijkheid om in de tussentijd een bruikleenmachine te gebruiken. Daarnaast biedt Jos Somers je bij reparatie en onderhoudsbeurten de Briggs & Stratton garantie-afwikkeling

Onderhoud

Om uw tuinmachines lang te kunnen blijven gebruiken, hebben deze eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Dit zorgt voor een beter resultaat en bovendien voor een betere veiligheid bij het gebruik van je tuinmachine. Deze onderhoudsbeurten kan Jos Somers voor je uitvoeren in zijn werkplaats.

Jos Somers Tuinmachines biedt service, onderhoud en reparatie van alle typen motoren en tuinmachines. Zo kun je hier terecht voor onderhoud van bladblazers, bosmaaiers en zeisen, grasmaaiers, elektrische grasmaaiers, heggenscharen, en kettingzagen.

Meer informatie over reparatie of onderhoud? Bel of mail ons dan of kom langs in de winkel!

Neem contact op