Kwaliteit en vakmanschap sinds 1982

Jos Somers heeft 25 jaar lang een gedegen opleiding gevolgd bij een lokale vakspecialist. Daarnaast heeft hij opleidingen gevolgd voor vakbekwaamheid om dealerschappen te verkrijgen. Na deze opleidingen heeft Jos Somers in 2007 zijn zaak in tuinmachines overgenomen. In 2012 heeft hij zijn naam verbonden aan de zaak en heet deze Jos Somers Tuinmachines. Vanaf dat moment begon hij geheel zelfstandig in zijn pand aan de Tuinstraat 21a in Boekel.

In 2020 heeft Jos Somers een nieuw pand gekocht aan de Zandhoek 2d in Boekel. In dit pand heeft hij geheel naar zijn wensen de winkel en een moderne werkplaats ingericht.

Bij Jos Somers Tuinmachines vind je een groot en uitgebreid assortiment aan tuinmachines met zowel gemotoriseerde, elektrische als accu machines. Ook onderhoud en reparaties worden in eigen werkplaats gedaan. Daarnaast kunt u bij Jos Somers ook terecht voor deskundig advies. U bent van harte welkom op de Zandhoek 2d, ook als u de machine niet bij ons heeft gekocht.

Altijd deskundig advies

Altijd deskundig advies door de jarenlange ervaring van Jos Somers

De beste kwaliteit, een eerlijke prijs

Wij verkopen alleen tuinmachines van de beste kwaliteit merken

Gediplomeerde vakman

Gediplomeerd vakman met meer dan 35 jaar ervaring

Ook reparaties en onderhoud

Bij Jos Somers kun je ook terecht voor reparaties en onderhoud

Onze service

Met de dealer merken Ariens, Husqvarna en Masport kunnen we de gehele tuin en park bedienen. In onze werkplaats leveren wij service uit eigen hand: verkoop, reparatie en onderhoud. We repareren en onderhouden ook machines die niet in ons leveringspakket zitten.

Meer info over reparatie & onderhoud

Wil je meer over ons of over onze diensten weten? Bel of mail ons dan of kom langs in de winkel!

Neem contact op