Zeven topmerken

Om te garanderen dat de kwaliteit van onze tuinmachines altijd hoog is, verkopen we alleen machines van de beste merken.

Husqvarna

Wereldwijd toonaangevend producent van bosbouw- en tuinmachines. Husqvarna houdt rekening met het effect van de machines op het milieu.

Ariëns

Al meer dan 80 jaar produceert Ariens betrouwbare, duurzame en met veel zorg vervaardigde tuinmachines. Wij verkopen de grasmaaiers van Ariens.

Masport

Masport staat al meer dan 100 jaar en in meer dan 40 landen wereldwijd bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten.

GTM Professional

GTM staat voor Green Technology Machinery. Green niet alleen voor het groen van tuin en park, maar ook voor de milieuvriendelijke producten.

Silky

De Japanse familie Miyawaki produceert zagen van ongeëvenaarde kwaliteit. De zagen van Silky hebben wereldwijd vele liefhebbers.

Solo

De drukspuiten van het Duitse merk SOLO zijn geschikt voor iedereen: zowel particulieren als professionals. Bekijk ons assortiment SOLO drukspuiten.

Freund

Het Duitse merk Freund bestaat al sinds 1852 en produceert producten van hoge kwaliteit. In ons assortiment vindt u meerdere Freund tuinmachines.